bordelliin Ch. 07

SKULLS

Siellä oli haudutettua lohta ja salaattia, leipää ja riisiä pilaf odotti pieni kynttilä palaa pöydälle, kun ne päättynyt. Jopa niin, Gwen näki nälkää, kun hän heräsi aamulla. Hän ei voinut auttaa, mutta hymy. Hän makasi Jaakobin aseita. He olivat puhuneet myöhään yöllä. Ei ulkopuolisesta elämästä. Ei elämästä sisällä. He olivat puhuneet kirjoja ja elokuvia ja näyttelijöitä ja kirjailijoita. Hän oli hämmästynyt siitä, että alle Johanneksen holhous Jacob on luetuin ja ajattelija. Hän hymyili ja suuteli hänen otsaansa. “Mennään uimaan.” Gwen nyökkäsi. Hän laittoi sängystä ja virtsasi lipasto ja sitten odotti katsomassa häntä, kun hän teki samoin.

Siellä oli muitakin altaassa. Jacob esitteli ja sitten he uivat. Gwen syliin olivat väsyneitä edellisen päivän, mutta hän työnsi itsensä uudelleen. Siellä oli toinen solarium alkovi pois suihkuhuone. Jacob jätti rusketus kanssa ajastin, paluu kun se kuulosti. Siellä oli puoli tusinaa muita, kaksi naista ja neljä miestä, pukuhuoneessa, kun he suihkussa. Jaakob ei tuntunut huomaavan tai välitä. Gwen oli vielä lämmin solarium mutta hän viipyi suihkussa. Kun hän lopulta kääntyi pois suihkussa Joseph korostettiin kahta kahvat huoneen keskellä päänsä yläpuolelle.

“Odota niille. Aion kuivua sinua.” Gwen katseli epämiellyttävän klo toiset. Ne näyttivät tarhat oman yrityksen, mutta ne varastaa sivuttain vilkaisee häntä. “Se auttaa sinua entistä mukava.” Hän viittoi jälleen.

“Joseph”.

“Muista sääntöjä.” Hän hymyili ja noudatettu, “Olen ylpeä sinusta. Olet kaunis. Muista, mitä kerroin chambering. Tee se, jos on tarvetta. Nyt on hyvä aika harjoitella.” Hän nyökkäsi. “Haluan sinun hymyillä muille kuin olisit tunne lainkaan kipua ollenkaan. Kehota heitä nauttia katselen sinua.” Gwen nyökkäsi ja kokosi itseään hetken ennen hymyillen toiset. Yksi miehistä lähestyi. Joseph vilkaisi olkansa yli, kun hän taputti Gwen kanssa pyyhe, “Dianna, tämä on Christopher. Hän on yksi muiden arvioijien kerroin.”

“Sinä kouluttaa miehiä.”

“En.”

“Ja olet koulutusta tyttönä näin. Mikä on hänen nimensä?”

“Hänen nimensä tässä Sandra.”

“Annatko minun tavata häntä?”

“Tietysti.”

“Onko hän kunnossa?”

“Hän on kunnossa. Kerroimme hänelle huutaa. Asiakas tykkää siitä, mutta hän ei ole niin väkivaltainen.” Hän taitettu kätensä ja hymyili avoimesti flirttaileva. Gwen hymyili takaisin itse tietoisesti, mutta jätti kätensä kahvat. Hän levittää jalkansa kuten Joseph prodded hänen kevyesti pyyhkeellä kuivua välillä. Joseph otti aikansa ja Gwen toivoin hän kiirettä kuin toiset kerääntyivät niitä.

“Dianna tämä on Glen, Scott ja Greg, Anna ja Lucy.” Hän hymyili heille kaikki heikosti kuin Christopher ojensi hänelle voidetta. Joseph asettaa pyyhe alas jossa hän polvistui. “He ovat kaikki kouluttajat.” Gwen tuntui säröt kun hän katsoi häneen ja sitten Christopher. He kaikki olivat alasti. Christopher kyytiin sen heti ja siirtyi karvat leveys pois hymyillen. Joseph alkoi hieromalla voidetta yksi hänen jalat. Hänen hengitys alkoi muuttua, kun hän raivasi tiensä ylös jalkansa. Christopher suuteli häntä ja hän käänsi kasvonsa häntä avuttomana ja avasi suunsa leveä. Glen ojensi kätensä kämmen ylöspäin ja Joseph kaataa voidetta siihen. Hän polvistui hänen viereensä toisella osuudella kuin Christopher suuteli häntä uudelleen ja yhdellä kädellä hänen vyötärö, kun hän ojensi sijaan. Gwen huohotti avuttomana, kun Joseph kaatoi voidetta käteensä ja Christopher alkoi hänen torso. Gwen ei edes huomannut, koska Julia tuli huoneeseen leikepöydälle. Toiset sovelsivat voidetta sylissään ja takaa ja pohjasta. Hän oli vielä suudella Christopher. Hän vilkaisi pois ja perääntyi niin Julia voisi nähdä hänet. Gwen voinut auttaa, mutta kiemurrella katsomassa Christopher toivottavasti. Gwen vaikeroi kuten Julia hymyili ja Christopher lähestyi häntä jälleen jatkaa hieroa vatsan ja kylkiluiden ja rinnat.

“Kutsumme tätä voidetta Hickey mehua. Maistuu purukumia. Pidä pitää kiinni kahvoista ja aiomme imeä minne me valitsemme. Sitten, jos haluat, otamme sinut kahvila ja jäseniä pyydetään lisätä kokoelmaan. ” Gwen nyökkäsi. Hän veti hänet hänelle, kun hän suuteli häntä uudestaan, käynnissä kätensä yli hänen rinnat ja vartalo. Hän veti pois kuin hän tunsi hänen lihakset sairastua tarpeessa. Muut kaikki perääntyi katsomassa häntä, kun hän kiemurteli avuttomana. “Älä mene vielä.”

“En voi sille mitään. Ole hyvä.”

Julia puhui pehmeästi, “Menkää ja alkaa hänen. Jos hän tulee, hän tulee.” Hän lähestyi kuten Christopher hypisteli Gwen rintaa ja sitten alkoi imevät puolella sitä Gwen voihki uudelleen. “Ota aikaa Christopher ja nauttia hänen.” Julia levittää Gwen jalat ja korosti sisällä hänen reiteen hieman alle hiuksiaan. “Joseph, täällä.” Joseph alkoi ja joku muu alkoi hänen takana. Yksi muiden tyttöjen alkoi rintaansa ja toinen hänen kurkun alla hänen korvaansa. He olivat kaikki silitti hänen ja Gwen kouristeli kuin hän tuli. Julia hymyili, “Se on yksi.” He jatkoivat imevät hänen kuin aallot laantunut. Joseph putosi takaisin Christopher tönäisi hänet syrjään ja meni polvilleen hänen eteensä tunkeutuminen nenäänsä hänen häpy ja hengittää syvään. Hän henkäisi, kun hän imi hänen ja tunsi intohimoa jälleen nousussa nopeasti. Julia taputti Christopher olkapäälle ja hän perääntyi. “Nyt, nyt, Christopher, ei tarvitse olla ahne.” Gwen yritti rauhoittaa häntä hengitys mutta rintaansa oli heittoliina. Hänen tarve oli vastustamaton. Julia nyökkäsi tyytyväisenä. “Näen, että olet valmis sitten. Tämä laskee kuin julkisesti esille. Oletko valmis tulemaan kahvilassa nyt? On kahvat kuin nämä.” Gwen nyökkäsi. Hän olisi kerjäsi jos Julia oli pyytänyt häntä. Julia katsoi Joseph ja Christopher. “Mennäänkö?” Ne kaikki tarttui häntä kädestä ja seurue seurasi heitä. Gwen löysi itsensä kahvila tavallista kuusikymmentä tai niin ihmiset. Siellä oli pöytä keskellä, jolla ei ollut tuoleja. Hän huomasi ensimmäistä kertaa kahvat sen yläpuolella. Joseph johti hänet pöytään kättään pieni hänen takaisin ja hän kiipesi viipyvä antaa kaikille mieltä. Joseph jälkeen hänet ylös ja seisoi hänen edessään, kun ihmiset vihelsi ja taputtivat. Hänellä oli langaton mikrofoni. “Tämä tekee koko monimutkainen.” Hän piti sitä suuhunsa.

“Tämä on Dianna. Olen uusi täällä. Olemme juhlivat kahvilassa. Olet kaikki tervetulleita!”

Joseph hyppäsi pöydän ja oli takaisin, kun hän piti kiinni kahvoista. Hän näki hänet seisomaan reunalla seinään Julia. Hän hymyilee tyytyväisenä ja he puhuivat toisilleen. Hän näki John. Hän oli hänen pöydässä kädet ristissä katsomassa häntä. Julia ojensi Joseph leikepöydälle ja sitten painanut ihmiset lopussa elintarvikkeiden kategoria olkapäälle. Kaikki ne lähestyi Gwen. Viisi naista ja kolme miestä. Julia ajan kierto muutaman minuutin välein kuten Gwen edelleen pitää kiinni kahvoista. Linja alkoi muodostua Josephin ja hän oli muistiinpano asioita leikepöydälle. Hetken hän vain muistaa kasvoja, koska ne ilmestyi ja jyskyttävä tarve hänen elin. Hän tuli uudestaan ​​ja uudestaan.

Hän näki tytön kanssa helmi joukossa useita muita pois puolelle. Julia lähestyi häntä väkijoukon ja ne kaikki lähestyi. Colleen virnisti häntä ja valitsi paikan takana häntä reiteen. Gwen hyppäsi ja sitten puri hampaita kuin hän tunsi purra häntä. Toiset imee kovemmin kuin hyvin, mutta hän oli liian herätti hoitoon. John oli hänen eteensä sitten ja suuteli häntä ennen kaulassa kätensä ja nostaa leukaansa. Hän vajosi häntä avuttomana herätti, kun hän lisätään hänen kokoelma.

Sylissään olivat kuin lyijy ja hän oli hämmentyneenä, kun hän tunsi jonkun taputtaen häntä reiteen. Hän katsoi alas ja näki Joseph seisovan pöydän viereen. Jossain vaiheessa hän oli laittanut hänen shortsit uudelleen. “Voit laittaa kädet alas nyt.” Hän tunsi särky sylissään kun hän alensi niitä ja upposi alas pöydälle. Joseph kosketti puolella hänen kasvonsa ja hän yritti keskittyä häneen. Hän tunsi tahmea ja kipeä paikoin, mutta silti huumaava toistuvilla orgasmeja. Joseph aloitti hieromalla hänen harteillaan, vielä katsomassa häntä. “Oletko kunnossa?” Hän nyökkäsi ja katseli ympärilleen. Huone oli enimmäkseen selvitetty. “Se on ollut kaksi tuntia. Kolmesataa ja kaksikymmentäkuusi katsoivat sinua kolmesataakaksikymmentäkuusi hickeys. Onko sinulla nälkä?” Gwen nyökkäsi ja hän suuteli häntä, kun hän sulki silmänsä ja nojautui hänen luokseen. “Aamiaisen jälkeen sinulla on kaksikymmentäneljä enemmän kerätä ihmisiä, jotka piti olla muualla. Sitten yleisön nähtävillä katsotaan virallisesti valmis.” Hän hymyili, “Teit oikein hyvin.”

Hän katsoi pöydän ympärillä ja näki, että se oli siemennesteen sitä. Hän oli edelleen hämmentyneenä ja tarve oli vielä virtaa läpi hänen. Hän laittoi käsivartensa hänen kaulaansa ja suuteli häntä, ja hän vastasi hänelle. Hän veti pois kuitenkin muistaa hänen tunteensa. Jos hän vastasi hänelle, että hän halusi sen olevan, koska hän halusi, ei siksi, että hän oli velvollinen. Hän kehtoa keinuttaa hänen syliinsä hymyillen alas hänen. Gwen katsoi alas itse nähdä laikkuja joka jo. Hän hymyili hänelle ja suuteli häntä uudestaan. Hän huomasi, että hänen täytyi koota itsensä. Hän veti hänet pois pöydästä ja kohti keittiö. “Puhuin Julia. Hän sanoi, että se oli kunnossa, jolla voit katsella elokuvia Christopher ja Sandra. On joitakin kuitenkin, että haluan sinun valvokaa minun kanssani.”

“Okei.”

“Trey on sopinut tavata sinut. Hän haluaa meidän tulla hänen huoneeseensa jälkeen syömme.”

Kun keittiö Joseph kertoi tarjota itsensä neljä henkilökunnan jäsentä hän oli tavannut kiertueella ja hän auliisti noudatettu. Se oli kaikki mitä hän voisi tehdä ei notkua kun Edith alkoi imee suoraan hänen nänni. Gwen voinut auttaa, mutta tule uudestaan.

Kun he istuivat syömään hän huomasi Joseph oli vielä hymyilevän hänelle. Hän pudisti päätään. “En tiedä mikä minussa on vikana.”

Joseph kohautti olkiaan. “Sinulla on lahja antaa itsellesi yli ilo. Viimeksi mainittu teki kolmetoista orgasmeja, että olen laskenut kahdessa tunnissa. Se tekee asiat helpompaa sinulle täällä. Älä tuomitse itseäsi liian ankarasti.”

“Sanoin ennen, minulla ei ole itsehillintää.”

“Hickeys ovat merkki kulkua. Käytä niitä ylpeänä. Haluaisin tietää, jos tarvitset perä tänään ja me kolhi lähes kaiken ulos tähän luokkaan. Julia haluaa puhua kanssasi myöhemmin tänään myös. Kun olemme kiinni muiden työntekijöiden me jääneiden ja katso Trey, tapaamme Greg anatomia. Iltapäivällä olet suunniteltu Etiketti kanssa Dinah ja sitten hän vie sinut Christopher katsella elokuvia. Haen sinut myöhemmin päivälliselle ja tuoda sinut Julia. ”

Aamiaisen jälkeen he menivät sairastuvalle. Elaine oli siellä sekä useita muita, jotka olivat sairaita. Gwen esitetään kullekin vuorollaan. Siellä oli toinen ryhmä odottaa ulkona klo rapussa ja hän hymyili Joseph tarjosi heille samoin. Joseph oli vielä leikepöydälle ja oli muistiinpano uudelleen.

“Mitä sinä kirjoitat?”

“Nimet kaikille. Haluamme varmistaa, ettemme jätä ketään. Olen myös merkitty alas kuinka monta kertaa olet tullut.” Hän hymyili. “On vain kymmenen enemmän. Niiden pitäisi olla vain yläkerrassa.”

Tosiaan, viimeiset kymmenen odottivat koska ne lähtenyt rapussa. Jälleen Gwen toimitettu.

“Entä kalloja? En nähnyt Rachel siellä.”

“Hän oli siellä katsellen, mutta he eivät saa osallistua.”

“En voi saada AIDSin Hickey, voinko?”

“Paitsi jos he läpäisivät emättimen aukon tai peräaukon tai avoin haava, mutta ei ole paljon vuorovaikutusta pääkalloja ja muun väestön.”

“Minun täytyy käydä suihkussa.”

“Et voi nukkumaanmenoon asti. Jokainen koko päivän, että täytät halleissa nyt voi pysäyttää sinut ja lisätä kokoelma. Et luultavasti saa paljon tänään tehneet.” Gwen vain hymyili.

“Voi hyvin!”

Gwen pohti kuten Joseph johti heidät ovelle ja koputti. Rachel avasi oven ja hymyili vetämällä Gwen sisällä. Joseph jälkeen. Huone oli sekavaa. Trey istui jalat ristissä sängyllä. Hän hymyili kun he astuivat. Hän oli pitkä ja hontelo. Valaistus oli vaimeaa, mutta silti Gwen näki hänen kalpeus ja että hän oli hengästyneenä. Hän wheezed hieman, kun hän puhui.

“On hyvä nähdä sinua Joseph. John eilen ja nyt.” Hän hymyili ja otti Rachelin käsi kun hän istui hänen vieressään sängyllä. “Ja tämä on Dianna. Rachel ei voinut lakata puhumasta sinulle.” Hän kääntyi Rachel, “Olet oikeassa. Hän on kaunis.” Hän taputti sängyn ja Gwen istui.

“Kuinka kauan olette olleet yhdessä?”

“Koska tulin tänne. Pari vuotta.”

“Hän sanoi teit hänen tatuointeja. Ne ovat kauniita.”

“Minulla oli kaunis kangas.” Rachel hymyili ja nojautui häneen.

“Dianna meni läpi hänen henkilökuntansa aloittamisesta tänään.”

“Näen, että.”

“Vain kolme päivää pois. Se oli aikamoinen show.”

Gwen katsoin Joseph. “Se oli mitä käskettiin tehdä. Se oli osa koulutusta.”

“Oikea! Et koskaan pystyä vakuuttamaan kenellekään, että se oli ainoa syy! Se ei ollut vain suorittamista. Se oli kuuma kaikkien mittapuiden täällä.”

Gwen hymyili ja katsoi hänen sormellaan hänen huulensa ikään kuin jakaa salaisuus. “Okei. Se oli vain vähän hauskaa. Jacob kertoi että olin löytää kukkia joukossa kiviä.”

“John sanoi kaikki miehet täällä ovat menossa rakastumaan sinua, vaikka miehiä, jotka rakastavat miehiä. Hän sanoi ehkä jopa Joseph. Hän sanoi sinun muistutti häntä joku.” Rachel katsoi Joseph. Gwen katsoi häntä, mutta hänen kasvonsa oli naamio. Ainoa asia, hän tarttui oli välähdys ärsytystä suunnattu Rachel. Gwen kääntyi Trey.

“Onko sinulla luonnoksia?”

“Hmm?”

“Olet taiteilija vai mitä? Voisinko nähdä?”

“Tietysti.” Hän katsoi Rachel. “Menisitkö vihreä pad?”

Rachel ojensi pad ja hän katseli piirustuksia. Jotkut olivat tummia tunteita, mutta toiset olivat kauniita maisemia ja muotokuvia.

“Tämä on minun nuorempi sisko. Clara. Ja tämä on äitini.” Gwen katsoi häntä, mutta hän opiskeli kuvia. Hän kääntyi sivulle ja siellä oli kentän vuoret kaukaisuudessa. Hän katsoi Joseph eikä sano mitään. Gwen tunsi Pang surua. Hän tarttui hänen käteensä.

“Se on tasainen, mistä tulen. Jos tämä on?”

“Blue Ridge. Lähellä Waynesboro, Virginia.”

“Ovatko ne vielä siellä?”

“Viimeksi kun kuulin. En ole puhunut heille yli kymmeneen vuoteen.”

“Se on kaunis. Se on lahja pystyä herättää muistot eloon täällä.” Hän katsoi hänen silmiinsä vakuuttaa hänelle, että se ei ollut virhe paljastaa itsensä hänelle. Hän nyökkäsi ja aseta kirja syrjään.

“Miten tulit tänne, Dianna?”

“Olin opiskelija Hudson. Menin baarin juhlia ja heräsin täällä.” Gwen katsoin Joseph. “Joseph. Jos Trey oli piirtää kuvan minulle, voisi pääkalloja pysyä niiden ratojen ja kaikki muutkin pysyä niiden ulkopuolella?”

Joseph huokaisi ja kohautti olkapäitään: “Miksi ei.”

“Mitä luulet Trey? Otatko lisäämällä minun kokoelma?”

Trey hymyili. “Missä?”

“Missä haluat.”

Rachel puhui nopeasti. “Hän on ehdottomasti perse mies.”

Gwen katsoi Trey ja hän nyökkäsi. Hän ryömi sängyllä ja käänsi selkänsä hänelle hajallaan jalkansa ja taustalaulu lähellä häntä hänen kädet ja polvet. Rachel ojensi hänelle merkki ja nauroi kuin Trey alkoi piirtää.

“Se on Mikki Hiiri. Jokaisella täytyy vain täyttää hänen nenä ja korvat.” Gwen odotti kun hän ojensi kynän takaisin Rachel ja sitten tuntui mehut alkaa virrata jälleen, kun hän tarjosi itseään hänelle. Hän otti aikansa tonguing ja imevät hänen. Rachel istui hänen vieressään ja liittyi sisään Kun ne päättynyt he istuivat takaisin ihaillen. Rachel naurahti ja nojautui Trey suudella häntä. Vastahakoisesti Gwen ryömi pois. “Jos se on okei Joosefin kanssa, levittää sanaa kaikille kallo. Kerro heille, juuri heille, Tulen takaisin pöydälle lounasaikaan.” Gwen katsoin Joseph. Hän kohautti olkiaan myöntyminen. Gwen hymyili Rachel ilkikurisesti. “Käteni ovat kipeät, vaikka, joten kerro heille Tulen minun kädet ja polvet.”

“Luulen, että ne eivät ole liian pettynyt!”

Gwen virnisti, “minä hänelle nimi Hickey Mouse!”

He kävelivät hiljaisuudessa jonkin aikaa lähdettyään Trey ja Rachel. “Oliko se ok?”

“Kyllä. Et ole vaarassa taudin, mutta en ole varma, että se on okei sinulle poliittisesti.”

“He ovat syrjäytyneitä.”

“On olemassa muutamia, jotka liittävät heidät.”

“Haluan tietää jokainen. Sanoin, että ennen.”

Hän hymyili ja pudisti päätään. “Olet varmasti menossa ottamaan paikka myrskyn.”

“Seuraavina listalla ovat tyttöjen järjestyksessä.” Joseph pyöräytti silmiään hyväntahtoisesti. “Sinun olisi pitänyt varoittaa minua tästä aamulla.”

“Teit hyvin. Julia halusi painaa voit nähdä, jos voisitte tehdä tämän pian. Sinun täytyy olla valmis ottamaan mitä vaan.”

“Tämä on sama Greg jotka auttoivat haet voidetta?”

“Kyllä. Kukaan täällä on sama nimi.”

“Olen kuuma Joseph. En voi sille mitään, mutta olen edelleenkin. Kerro minulle tämä tulee olemaan show and tell.”

Joseph hymyili. “Näytä ja kerro ja olen varma Greg mielellään hemmotella sinua jos sinulla on edelleen ongelmia.”

“Halusin pöydällä kahvilassa.”

“Sinä halusit seksiä.”

Gwen nyökkäsi, “tein, mutta jos halusin vain seksiä, olisin voinut sitä.”

Jacob nyökkäsi.

“Hickey annoit minulle tänä aamuna oli vain siksi, Julia.”

Jacob nyökkäsi.

“Onko totta, mitä John kertoi Rachel?”

Joseph kohautti epämiellyttävän, “Ehkä.” Oli tauko ennen kuin hän jatkoi. “Sekä John ja Rachel olisi pitänyt huomautuksensa itselleen.”

Gwen katsoi häntä. “Voitteko ainakin kertoa minulle hänen nimensä?”

“Kuka?”

“Tyttö sinä rakastit.” Tällä kertaa Gwen näki hänet pistää tunteita ruutuun. Napsauta. Kansi oli lukossa.

“Carrie”.

“Sanoin, etten luota kukaan muu, koska en aseta itseäni haavoittuvan aseman uudelleen. Sanoit etten välttää kipua. Sanoit olin välttää onnea.” Joseph vain käveli hänen vieressään kädet ristissä selän takana. “Tänä iltana tulet huoneeseeni illallisen jälkeen?”

“Kyllä.”

Kävellä joka olisi pitänyt ottaa kolme minuuttia otti ne kaksikymmentä. Joseph selitti Hickey Hiiri ja Gwen kerätty useita muita hickeys. Hän näki Joseph katsomassa kiihkottomasti kuin hän esitti.

Greg ja Anna olivat odottaneet, kun he saapuivat temppu huoneen Joseph oli osoittanut hänelle aikaisemmin synnytys tuoli. Se oli julisteita miehistä erektio ja naisten sukupuolielimet. Jotkut olivat merkitty ja tarkoitettu neuvonta tarkoituksiin. Jotkut olivat puhtaasti tarkoitus olla eroottinen. Anna hymyili heille ja halasi ja suuteli Joseph. Hän otti Gwen kädestä ja käänsi edessä ja takana nähdä hickeys. Hän näki Mikki Hiiri ja katsoin Joseph.

“Se oli hänen ideansa. Hän nimesi hänet Hickey hiiri. Se on varattu pääkalloja. Meillä on vain hieman yli tunnin. Hän lupasi heille, että hän olisi hänen kädet ja polvet pöydällä lounaalle.”

Anna katsoin häntä hämmästyneenä.

“Käteni olivat väsyneitä.”

“Kaikki muu tulee olemaan sinäkin, tiedäthän.”

“Jos meillä on vain tunnin osaisimme paremmin töihin.” Greg katseli Anna. “Rouva.”

Anna pyöräytti silmiään hyväntahtoisesti ja kiipesi tuolin pisti jalat jalustimet. Greg ja Joseph rahapulassa jalkansa alas ja levitä jalustimet. Greg luovutti Gwen paperia ja liukui liikkuvan tuolin häntä kohti. Kun hän istui hän pyöräytti tuolin Annan sukupuolielimet. “Katso Ulkosynnytinjenkka. Se koostuu Mons pubis”, hän totesi, kun hän selitti, “pyöristetty osa edessä häpyluun joka muodostuu kokoelma rasvakudokseen välillä ihoa. Se peittyy aikana hiusten murrosikä. ”

Hän huomautti jälleen. “Isot häpyhuulet ovat nämä kaksi taittuu. Ne muodostavat ulkopuolella rajojen ns tieteellisesti pudendal halkeama tai Rima, joka on avaamisesta emättimen ja virtsaputken. Sano se omin sanoin.”

Gwen katsoi häntä ja puhui sitten. “Isot häpyhuulet muodostavat ulkoreunojen pudendal halkeama tai rima, joka avautuu emättimeen.”

Greg nyökkäsi ja jatkoi osoittaen. “Häpyhuulet vastaavat kivespussin uros. Heillä on kahden pinnan. Ulompi pigmentoidaan ja peitetty vahvat, terävät karvat. Sisempi on sileä ja on suuri rasvainen munarakkuloita, jotka erittävät rasva tai vahamainen aine. Näiden kahden rasvaa, mikä tunnetaan alveolaarista kudosta, joka myös löytyy ympäri nännejä, ja toinen kudosta kutsutaan dartos tunika, joka on kuin kudosta kivespussissa. On myös suuri verenkiertoa ja runsaasti hermoja. Nämä häpyhuulet ovat paksumpia edessä ja tavata. Takana ne eivät liity mutta eksyä ihon posterior rajan pudendum. pudendum tai vulva on koko Ulkosynnytinjenkka. ihon välinen pudendum tai vulva, ja peräaukon on välilihan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s