makea Revenge Ch. 11

Hänellä hänen rohkeita työntää samalla kätensä tutkitaan rinnat ja hänen clit, vielä sykkivä hänen aiemmin huomiosta. Hän otti hänen korkeampi jokaisen aivohalvaus, kunnes hän oli hengästynyt ja huohottaen, roikkuminen häntä hänen ainoa ankkuri. Jossa lopullinen aalto, hän lähetti hänen huiman, ja hänen käheä huuto roikkui ilmassa, kun hän kaatoi hänen peräänsä.

Kun Richard lopulta vetäytyi hänen, hän piti hänen käpertyi tiukasti häntä vastaan. Karina kuunteli hänen hengitys hidastui ja hänen syke palasi rytmissä. Hän tiesi löyhä paino kätensä koko hänen keskellä, että hän oli ajautunut nukkumaan. Hän makasi hereillä pitkään, tuijottaen pimeyteen ja rukoilee, että kaikki menisi mukaan hänen suunnitelmia. Hän ei usko, että hän voisi elää ilman häntä.

**********

William ja Elizabeth Sinclair poistuneet Sea Falcon ja ohjattiin odottavaan valmentaja. Koska ne rullattu läpi Lontoon ruuhkaisilla kaduilla, William huomannut, että valmentaja on ylellisesti, rivaling laatu hienoimmista valmentaja hän omisti. Oli ilmeistä, että Richard Bryant ei ollut kiinnostunut Karina hänen perintönsä.

Valmentaja kuljettaa ne muodikkaalla Mayfairin alueella ja kuljettaja pysähtyi edessä tyylikäs rivitalo. William ja Elizabeth otettiin ja näkyy osaksi salin pois tärkein sisääntuloaula. He eivät tarvitse kauan odottaa ennen Richard ilmestyi oviaukkoon. Hän silmäili niitä varovasti, kun hän sulki ovet perässään.

“Hyvää iltapäivää Herra Sinclair, Miss Sinclair.” Hän kumarsi kuhunkin niistä. “Tervetuloa kotiin.”

William myönsi hänelle jäykkä nyökkäys päätään. “Bryant. Missä on Karina? Haluan nähdä hänet heti.”

Richard suuhun kierretty hieman irvistys, ja hän tuli seistä edessä parin. “Karina ei ole täällä, sir. Hän on minun maa estate. Eikö sinulla istuin?” Hän viittoi kaksi mukavat tuolit, ja Elizabeth vajosi yksi solinaa kiitos.

“Ei, minulla ei ole paikka. Haluan nähdä tyttäreni, joten jos miellyttää Neuvo valmentaja on tuonut noin kerran voimme saada käynnissä.” William kasvot huuhdottiin vihainen punainen.

Richard veti syvään henkeä ja selvitti kurkkuaan. “Sir, meillä on paljon meidän täytyy keskustella.” Hän vilkaisi lyhyesti Elizabeth, joten hänen tuskainen hymy. “Miss Sinclair, ehkä haluaisit nähdä huoneen ja levätä jonkin aikaa. Olen varma, että sinun täytyy olla uupunut matkasta.”

Elizabeth nousi ja kääntyi hänen isänsä. “Ehkä se olisi parasta …”

“Elizabeth, pysy siellä. En aio päästää sinua silmistäni kun olemme tämän miehen kotiin. Hän on jo osoittanut, että hän ei voi luottaa.” Hän mulkoili Richard puhuessaan.

Richard huokaisi hän veti ohjakset tiukasti omissa malttinsa. Loppujen lopuksi hän ei voinut syyttää Karina isä varten vihaisia. Richard veti syvään, Vakauttava hengitys ja tapasi vanhemman miehen silmään.

“Sir, suurin osa asioista on keskusteltava eivät sovi tyttäresi korville. Jos kuitenkin kiinni tuulettamalla eteensä, minä.” Hän nosti yhden otsa ja odotti William päätöstä.

William tähyili Richardin silmiin, luotaa vihreä syvyyksiin määrittää aikomuksenaan. Hän näki vain rehellinen vilpittömyys, mutta hän ei ollut halukas luota mies, joka oli kaapatun tyttärensä kahdesti. Hän kaventuneet silmänsä ja vilkaisi ranskalaiset ovet, jotka johtivat ulos yllättävän suuri puutarha takana talon.

“Elizabeth, koska sää on niin mukavaa, ehkä haluat tutustua puutarhaan. Olen varma, että hyötyisivät raitista ilmaa.”

Elizabeth vilkaisi välillä ennen nyökkää isäänsä. “Kyllä isä.” Hän antoi Richard pieni niiaus. Hän oli lukenut sisarensa kirjeen, ja hän tiesi Karina rakasti tätä miestä. Hän ei voinut olla kaikki paha. “Oli mukava tavata sinut, Herra Bryant.”

Richard kumarsi. “Ilo oli minun, neiti Sinclair.”

Elizabeth kulki hänen ohitseen, hän antoi Richard vinkki ja virne. Hän räpytteli yllättyneenä, mutta muuten piti kasvonsa huolellisesti tyhjä. Kävi ilmi, että Karina sisko myötätuntoa hänen syy.

Kun Elizabeth oli sulkenut oven perässään, kaksi miestä kohtaavat toisensa uudelleen. Ne kaikki olivat jäykästi, jokainen yrittää arvioida muiden ajatuksia. Richard lopulta mursi kiusallisen hiljaisuuden.

“Voisinko tarjota juotavaa, sir?”

“Unohda hienouksia, Bryant. Valtion mitä se on sinun täytyy sanoa. Sitten vaadin otettava nähdä Karina. Minulla ei ole ollut hetken rauhaa, koska sieppasit tyttäreni ja pakotti hänet tulla teidän emäntä. Sinun toimet ovat olleet täysin halveksittava, ja olen taipuvainen voittaa sinut veriseksi massaksi. Olet tuhonnut tyttäreni hyvä nimi ja varastettu hänen hyve. “

Richard huuhdellaan punainen, mutta hän piti toisen miehen katseen silmää räpäyttämättä. “Sir, olen syyllistynyt kaikki syytökset, mutta koskaan kysymykseen Karina hyve. Hän on kaikkein hyveellinen nainen olen koskaan tuntenut. Minun ainoa tavoite elämässä on varmistaa, että kukaan ei koskaan sattuu häntä enää. En voi muuttaa mitä tein aikaisemmin, mutta en voi mennä eteenpäin teen kaiken vakuuttaa Karina paras etuja suojellaan. “

William pilkkasi ja kääntyi pois. “Sinulla on hauska tapa toteuttaa tämä tavoite! Luuletteko se oli Karina edun sinua tulemaan hänen ja hänen miehensä?”

Richard ääni vapisi tuskin sisälsi raivoa kun hän huusi hänen hiljainen vastaus. “En kun tuo paskiainen oli väärin häntä. Kun löysin Karina, hänen koko kehonsa oli täynnä mustelmia. Voin tuskin edes kuvitella pahan takana asioita, jotka eläin teki hänelle! Tähän päivään, hän on kauhuissaan miehensä . “

William napsahti noin kohdata hänet, etsivät hänen silmänsä merkkejä totuuden. Hän paled kun hän ajatteli omaa epäilyksiä hänen poikansa-in-law. Vaikka hän oli epäillyt, että asiat eivät olleet täydellisiä hänen tyttärensä avioliitto, hän ei ollut koskaan ajatellut, että hän oli todella fyysisesti väärin.

“Ole varovainen, Bryant. On helppo tehdä syytöksiä kun mies syytetty ei ole läsnä puolustautua. Kun kaikki olet tehnyt, miten minun uskovan sinua yli poikani-in-law?”

Richard tuli seisomaan suoraan edessä vanhempi mies. “En, sir. Aion antaa sinulle mahdollisuuden arvioida itse, kun olin kohdata Stuart Rawlins. Se paskiainen on paljon vastattavaa, enemmän kuin edes olin tietoinen vasta aivan äskettäin.”

“Ja miten aiotte hänelle vastata maksuja, kun hän on vielä Kairossa?”

“Hän ei ole, sir. Hän saapui Sea Falcon mukaasi ja Elizabeth. Häntä pidetään vankina vasta huomenna, kun hän joutuu vastaamaan rikoksistaan ​​kertaheitolla.”

William kasvot osoittivat järkytys tuohon. “Olisi todella pysäytä mikään tyttäreni, ei sinua?”

Richard huulet quirked osaksi surullinen hymy, ja hän piti vanhemman miehen katseen. “Rakastan Karina, sir. Haluaisin mielelläni kuolla suojella häntä ja lapsi hän kantaa. Vapaasti ohjata vihaa ja tuomitsemista minua. Olen ansainnut vihaa. Mutta virheellinen kuin olen, Karina rakastaa minua. Jos todella välitä tyttäresi onnea, voit ainakin antaa minulle mahdollisuuden todistaa, että puhun totta. “

Useita pitkiä hetkiä kulunut, ja vain Rastin vaipan kellon rikkoi hiljaisuuden. Richard ääni oli täynnä hiljaista kiireellisissä kun hän jatkoi.

“Herra Sinclair, sekä te että olen epäonnistunut suojelemaan Karina aiemmin. Kumpikaan meistä ei voi muuttaa virheistämme, mutta voimme yhdessä varmistaa Karina ei koskaan tarvitse kärsiä uudelleen. Rakastan tyttäresi, sir. Haluan vain tehdä hänet onnelliseksi. “

Pitkän tovin välitetään kaksi miestä arvioitu toisiaan. William lopulta heittelivät väsynyt huokaus ja upposi yhdelle mukavat tuolit. “Sinun olisi parempi saada minulle, että juomaa olet tarjotaan, Bryant. Minulla on tunne, että aion sitä tarvitsevat.”

************

Stuart Rawlins johdettiin sellissään aluksella Sea Falcon. Hän vapisi pelosta, kun hän käveli välillä George ja Mick, kaksi merimiestä, jotka olivat olleet hänen jailors muutaman viime viikon aikana. Kaksi merimiehet eivät olleet fyysisesti väärin häntä sen jälkeen, että ensimmäinen yö, mutta ne näyttivät iloita muistuttanut häntä kokemus. Ajatusta, että he voisivat toistaa kidutuksen milloin tahansa säilytetään Stuart jatkuvassa pelon.

Viikossa hän oli viettänyt vankina ollut kuin puhdas helvetti. Stuart ei tiennyt missä hän oli tai mitä oli tullut tielle. Ajatus, että hän voisi koskaan paeta täytti hänet epätoivoon. Hän ei voinut odottaisi viettää loppuelämänsä joissakin likainen vankilassa, kauhuissaan siitä, mitä hänen vartijansa voisi tehdä hänelle.

Mick työnsi Stuart keskelle pieni mökki ja sulki oven. Stuart valettu hermostunut vilkaisee kaksi virnisteli merimiestä, mietin, mitä he aikoivat.

“Riisu vaatteesi,” Mick määräsi, ylitys hänen lihaksikas aseita rintaansa.

Stuart kuorittua ja pudisti päätään heikosti kuin kyyneleet alkoivat vieriä pitkin hänen poskiaan. Edellisen kerran hän oli ollut pakko riisua, kaksi miestä oli lyöty hänet vyö kunnes hänen selkänsä oli verinen sotku. Sitten ne oli raiskannut hänet kahva mopilla. Hän oli viettänyt päivittäin sen jälkeen toipumassa kipua. Ajatus menee enää uudestaan ​​hän tullut blubbering, vapina pelkuri. Stuart putosi polvilleen ja tarttui Mick reisien, rokkaavaa kontallaan kuin hän rukoili armoa.

“Ei kiitos. Teen mitä haluat, vain älä satuta minua.”

Mick vaihdetaan silmäyksellä George ennen vastaamista. “Nouse ylös, sinun säälittävä paskakasa. Tulimme siivottava ennen otamme sinut rantaan.”

Ensimmäistä kertaa, Stuart vilkaisi ympärillä mökki. Siellä oli pieni puinen washtub jo täynnä höyryävän vedellä ja saippualla ja pyyhkeet tehtiin kahdella jakkara vieressä amme. Ajatus uiminen ensimmäistä kertaa viikkoihin hajamielinen häntä mietin, mitä häntä odotti maihin, ja hän nopeasti riisuttu ja astui ammeeseen.

Jopa kaksi kömpelö merimiestä alituisesti varuillaan ei vähennä ilo kuumalla vedellä pesemällä pois hänen grime. Welts selällään olivat parantuneet, jättäen vain kalpea raidat merkitä hänelle, ja vesi oli rauhoittava balsamia. Stuart olisi jäänyt veden loputtomiin, jos hänen vartijat eivät olleet kiiruhti häntä mukanaan. Hän kiirehti pesemään hiukset ennen huuhtelua ja kuivaus yksi pehmeät pyyhkeet.

Stuart oli yllättynyt, kun he antoivat hänelle puhtaat vaatteet kuluvat. Vaikka vaatteet eivät olleet hänen, ne sopivat suhteellisen hyvin. Vaatteita ilmeisesti kuului aatelismies. Paita ja housut tehtiin hienoja materiaaleja, ja ne oli ommeltu huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Paita oli löysä noin hänen harteillaan, ja housut oli pari tuumaa liian pitkä, mutta muuten vaatteet sopivat hänelle tarpeeksi hyvin. Stuart laittoi lahkeiden niin hän ei kompastu niihin ja pukeutuivat oman saappaat.

“Tule”, George sanoi gruffly.

He johtivat hänet kapea portaita päälle laivan kannelle. Stuart squinted heikko, laskevaa aurinkoa. Hän ihmetteli jälleen, jossa he ottivat hänet, mutta hän piti hiljaisuutta. Hän oli oppinut, että yrittää urkkia tietoja kaksi miestä oli turha yrittää.

Ne sekoitetaan hänet alas gangplank ja osaksi odottamassa valmentaja. Hän asettui istukkaan, ja he asettuivat vastakkaiseen istuin luovuttamisesta lurched liikkeelle. Pistooli, joka George järjestetään koulutusta rintaansa piti Stuart yrittävät paeta. Hän ihmetteli, miksi he eivät olleet sitoi kädet tai jalat. Hän bided aikansa, toivovat enemmän suotuisa tilaisuus. Hän istui hiljaa levottomana mietin, mitä kaksi miestä oli varannut hänet.

Mennessä valmentaja wended sen läpi ruuhkaisilla laiturinostureita kaduilla määränpäähänsä, taivas oli tumma kuin kentällä. Kaksi merimiestä tarttui kätensä, ja niiden yritys kahvat voi yhtä hyvin voinut rauta käsiraudat kun he veivät hänet miltä näyttivät suuri varasto. Stuart syöksyi hermostunut vilkuilu ympärille.

Rakennuksen sisätiloissa oli hämärä ja täynnä varjoja. Massive puuhäkit pinottiin lähes kattoon, ja kapea rivi ikkunoita juoksi pitkin seiniä lähellä katon. Kourallinen lyhdyt roikkuvat palkkien yläpuolella, ja ne valaistu suuri avoin tila keskellä varaston. George keskeytetty lukita oven takana, ja hän putosi raskas avaimen taskuunsa. Stuart nielaisi, ymmärtämättä, että ei ollut muita poistua rakennuksesta, ainakin kukaan, että hän voisi nähdä. Mahdollisuus tehdä viiva vapauden joutuisivat odottamaan.

Heidän jalanjälkiään kaikui pois puulattia, kuten merimiesten johti hänet yksinäinen tuoli keskellä huonetta ja työnsi hänet istukkaan. He nojasi lähistöllä viestit vartioimassa hänet hetkiä rastitettu jännittynyt hiljaisuus. Stuart näki ulkoasua odote kasvoillaan, ja hän alkoi vapista. He olivat ilmeisesti odottaa, että joku muu liittyä niihin.

Vaikka se oli vain muutaman minuutin, se tuntui ikuisuus ennen Stuart kuuli lukko klikkaamalla auki, ja hän lyöty noin nähdä kuka tuli. Kun Richard astui ovesta, hän ampui tuolista. Ensimmäistä kertaa sitten kaapata, vihaa ja vihaa overrode pelkonsa.

“Senkin paskiainen”, Stuart ärähti. “Olet vastuussa teet tämän minulle!”

Richard silmäili häntä kylmästi ennen kääntämällä se uudestaan ​​ovelle. “Todellakin. Ja jotain, joka on tehnyt sinulle ei ole läheskään tarpeeksi rangaista teitä pahoja tekoja. Siksi olen täällä. On aika voit lopulta maksaa, Rawlins.”

Richard lähestyi ja seisoi kaksi miestä räikeä toisiaan. Vaikka Stuart vapisi vihasta, Richard seisoi rauhallisesti.

“Missä on Karina? Vaadin nähdä vaimoni!”

Richard nosti yhden ylimielinen otsa, ja hänen huulensa kiristetään ohut viiva. “Karina on turvassa olet. Hän ei koskaan tarvitse asettaa silmät teitä uudelleen.”

“Hän on minun! Omistan hänen. Sinulla ei ole oikeutta pitää hänet minulta!”

Richard ristissä ja matala pöytä, joka istui vastaan ​​yksi seinä ja muuttivat takaisin kankaalla. Kaksi hohtavan miekkoja asettaa vierekkäin pöytälevy. Heidän kylmä terät vilkutti uhkaavasti Richard nosti heidät ja piti heitä, yksi kumpaankin käteen. Hän kääntyi Stuart ja antoi hänelle pilkaten keula. Hän heitti yhden miekat kohti Stuart, ja se clanged äänekkäästi puuta se laskeutui lähelle jaloilleen. Stuart suu roikkui auki, ja hän oli hetken järkyttynyt sanaton.

“Olisin antanut sinulle pistooli tämän kaksintaisteluun, mutta olemme jo todenneet, että tavoitteesi on niin heikko kuin hahmosi”, Richard haukkuivat.

Stuart kiristellä hampaitaan, kun hän kumartui hakea miekka, ja hän silmäili kaksi merimiestä, joka seisoi yhä lähellä. Tuntui hyvältä olla ase kädessään, ja hän painoi miekan, testaus sen tukevuus ja tasapainoa.

“Voimme vaihtaa miekat, jos et usko sinun on arvokas, Rawlins. Mutta joka tapauksessa, mennään tähän, sopiiko? Jos haluat Karina, sinun täytyy tappaa minut on hänen.”

Stuart ampui Richard toisen häikäisyä ja huulensa kiertynyt halveksivasti. “Mitä väliä sillä on, Bryant? Vaikka olisin parhaiten sinulle, olen varma, että miehet olisivat ampua minut.”

Richard kääntyi kaksi merimiehet. “Jätä meidät. Voit palata alukselle.” Hän odotti, kunnes he tekivät exit. He lukitsivat oven takana, ja Richard kääntyi kohtaamaan Stuart. “Toisin kuin sinä, minä olen mies sanojeni takana. Jos voitat tämän kilpailun, pääset ilmaiseksi. Se on vain sinä ja minä nyt. Olen ainoa, joka seisoo sinun ja oven.”

Richard kohotti jäljellä avain lukitun oven, ja sitten korvattu sen taskuunsa. Stuart mieleen rynnisti kun hän harkinnut mahdollisuutta vapauteen. Bryant oli väitetty olevan taitava miekkamies, mutta Stuart oli koulutettu miekalla lapsuudestaan ​​asti, ja hän oli koskaan lyöty taistelussa. Hän oli chomping hieman tappaa mies vastaa pilaa kaikki hänen suunnitelmat ja aiheuttaen hänelle sellaista kipua ja kärsimystä.

Stuart alkoi unbuttoning paitansa, ja hän kohautti pois sitä Richard teki samoin. Richard muutti tuoli toiseen reunaan. Kaksi miestä lähestyi keskellä huonetta ja seisoivat vastakkain, vihaa ja viha ilmenee niin heidän kasvoilleen. He olivat hyvin yhteen, niiden torsos ja aseiden solinaa lihasten. He koskettivat niiden miekka vinkkejä hetkeksi ennen Stuart aloitti hyökkäyksen.

Ääni kahakoivat teräksen kaikui orret kuin kaksi miestä testattu toisiaan, etsivät heikkouksia. Terät lensi hämärtää piilevä voima, ja jokainen polkeminen pass täyttyi ja taipua.

“Opitko taitosi miekan isäsi, ennen kuin hän päätti tehdä pikkuveli perillisensä? Se on ollut tuskallista olla syntymäoikeutenne riisuttu sinulta.”

Stuart näytti hetkellisesti hätkähdytti. Hän karjui vihaa ja yritti tökätä Richard suolistossa, vain saada hänet hyppäämään pois tieltä. “Kuinka sinä tiedät siitä? En ole koskaan kertonut kenellekään, että olin vanhin poika.”

“Tiedän monia asioita sinusta, Rawlins.” Richard teloitettiin Asennin viiltää heittää toisen miehen kenet. “Tiedän, että olet murhasi oman vanhempansa ja yritti tappaa nuorempi veli, jotta voisitte periä isäsi otsikko ja kartanot. Harmi setä epäilee, että näiden kuolemat eivät olleet vahingossa ja otti veljesi hänen suojelun tai saatat olla onnistunut. “

Stuart kasvot haudutettua vihalla. “He ansaitsivat mitä he saivat. Äitini oli lutka, joka levisi hänen reidet kaikille päällään housut! Hän hengen niin paljon vakaa pojat että veljeni olisi voinut olla kenenkään kakara. Silti isäni suosi hänet minulle. Hän ei koskaan uskonut, että minä oli hänen poikansa. Hän kielsi minulta, mitä oli minulle kuuluu! “

“Joten tapoit heidät”, Richard murisi. Hän iski useita kertoja peräkkäin, pakottaa Stuart hypätä takaisin välttää leikata. “Sinä tapoit heidät pois ahneus!”

“Tapoin ne voisivat vaatia mitä oli minun!”

Fury ja epätoivo ruokkivat Stuart vahvuus, ja hän wielded miekka uudella tarmolla. Hiki virtasi alas hänen kasvonsa, selkä ja käsivarret kun hän silvottu ja torjui. Hänen silmänsä loistivat odotuksesta, kun Richard vetäytyi useita vaiheita. Hän painoi etu, pakottaen Richard antaa vieläkin maahan.

“Joten mikä oli tekosyy tappaa vaimoni? Hänellä ei ollut mitään, joka kuului sinulle.” Richard ääni oli karhea tukahdutetaan raivoa.

Stuart voinut vastustaa kiusausta irvailla vihollisensa. “En tarkoittanut tappaa hänet. Olin nauttia vitun häntä niin paljon, että kai sain vähän liikaa.” Hän näki vihan liekeissä Richard silmissä, ja hän neulatun edelleen. “Nautin kuulo hänen vaikerrus kuin huora, kun käytin häntä.”

Stuart hyppäsi taaksepäin älähtää välttää Richardin vilkkuu terä, ja hänen tärkeilevä ilme hiipui hän keskittyi puolustaa itseään.

“Mutta sinulla varmisti Luulisin, että William Sinclair oli raiskannut ja murhannut vaimoni”, Richard sanoi hiljaa, pakottaen Stuart perääntymään muutaman askeleen hänen polkeminen terä. “Miksi teit sen?”

Stuart hengitti kovaa kuin hän väisti välttää kärkeen Richard miekka. “Halusin Sinclair tarvitsevan minua. Toivoin lietsoa tarpeeksi ongelmia, että hän kääntyisi minua auttaa valvomaan arabit. Tiesin, että jos tein itselleni välttämätön, hän pakottaisi Karina vaimokseni.”

Richard nosti pilkkasivat kulmakarvat. “Ja sitten voisi päästä käsiksi hänen omaisuutensa, eikö niin, Rawlins?”

Stuart kapeat silmät häikäisyä ilmentymä pahasta, sillä hän nyökkäsi hieman. Lihaksia kätensä paloivat kannalla, mutta hän rohkeasti painetaan toisen iskun.

“Aivan oikein. En ole tyytyväinen ennen kuin hän on jokaisen sentin Sinclairin rahaa. Tietenkin huvittavaa itseäni hänen tyttärensä, kun olen suunnitella, miten aion tappaa hänet on vain bonuksena. Olisitpa nähnyt Karina meidän hääyönä! Hän aneli armoa, kun olen raiskannut ja hakkasivat häntä. En ole koskaan nähnyt ylimielinen narttu muuttuu niin sniveling pelkuri. En voi odottaa nähdä hänen ilme, kun olen kiinni hänen ja vetää hänet takaisin kotiin. “

“Olet ainoa sniveling pelkuri”, Richard murisi.

Richard ääni oli alhainen ja tappava, ja Stuart tuntui aavistus vaarasta kutittaa hänen selkärangan. Richard heitti miekkansa vasemman kätensä hänen oikealle ja swished se ilmassa. Tenori taistelu muuttui dramaattisesti. Yhtäkkiä hänen hyökkäykset olivat nopeampia, hänen parries toteutettiin helposti. Stuart alkoi tuntua ensimmäisen tuskien todellinen pelko, kun hän kamppaili pysyä. Richard käytti terä viipaloida Stuart rintaan tusinaa paikoissa, jättäen pieniä tihkuu leikkauksia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s